Рецепти закусок...

08.06.2018

Зараз літо...Сезон пікніків,відпочинку на природі,прогулянок...У цій статті ми розмістимо 3 рецепти смачних закусок на природу.

ЖИТНІ БУЛОЧКИ

Інгредієнти


яйця курячі 2 шт.
кефір 200 г.
мед 1 ст.ложка
борошно житнє 100 г.
сода 1 ч.ложка
коріандр 1 ч.ложка
сіль
кунжут (або насіння льону для посипки)
перець чорний мелений
спеції  

Спершу вмикаємо духовку, поки вона нагрівається, замішуємо тісто:
Збиваємо яйця з медом та кефіром. Сухі інгредієнти - просіяне борошно, сіль, соду, перець, коріандр та/або інші спеції на ваш смак - добре перемішуємо окремо, для більшої пишності тіста. З'єднуємо обидві суміші. Тісто виходить трохи рідке, як негуста сметана.
Наповнюємо формочки для кексів десь наполовину або на 3/4, за бажанням посипаємо кунжутом або насінням льону. Випікаємо до готовності (хвилин 20-30), остуджуємо у формочках, тоді витягуємо.
Булочки виходять дуже легкі, м'які, пишні та ароматні.
Раджу смакувати з плавленим чи м'яким сиром, або сумішшю з домашнього сиру, зелені, часнику та сметани. Чи до супу. Чи до чаю Варто тільки погратися з пропорціями меду та спецій,підходить до всього.

                                                                       Курячі нагенси

Інгредієнти


філе куряче 200 г.
яйця курячі 1 шт.
вода або пиво 100 ст.ложок
борошно пшеничне 200 г.
цукор 1 ст.ложка
Сіль,перець,приправи
олія для смаження  

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Нарізати куряче філе тонко.
Зробити кляр.
Замаринувати м'ясо.
Обсмажити у великій кількості масла куряче філе у клярі. 

закуска "ГРИБИ"

Інгредієнти


яйця перепелині 12 шт.
томати черрі 6 шт.
гірчиця європейська 1/2 ч.ложки
майонез (домашній) 1 ч.ложка
перець чорний мелений г.
сіль
петрушка
цибуля зелена 

 ПРИГОТУВАННЯ:

Перепелині яйця відварити до готовності. Охолодити і очистити від шкаралупи. Чері помити, розрізати навпіл. Вийняти тонким гострим ножиком серединку. Перевернути на декілька хвилин чері розрізом вниз, щоб стекла рідина. Присолити трошки помідорки всередині.
Яйця акуратно розрізати з гострої сторони і вийняти жовток. Розтерти жовтки з гірчицею, перцем. дрібкою солі, майонезом. Нафарширувати цією масою яйця через той же отвір.
Нанизати на дерев'яні шпажки чері і перепелині яйця, формуючи грибочки. З майонезу нанести крапочки на грибках, а ніжки прикрасити петрушкою. 
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати