Факти про корицю...
26.06.2018
1.Батьківщиною кориці вважається - Шрі-Ланка ( найякіснішу корицю отримують в Шрі-Ланці).
2. Корицю (спеції) виготовляють з висушеної кори коріцевого дерева. Ефірне масло (або гірчичне масло), яке міститься в кориці, надає їй смак і аромат.
3.Масло кориці має антимікробні властивості. Кориця, з давніх часів високо цінувалася, її часто дарували володарям або монархам.
4.У кулінарії, кориця використовується як приправа або ароматична добавка. На Близькому Сході, курку і баранину часто готують з корицею.
5. Кориця використовується в маринадах.
6. У медицині, корицю використовують як лікарську сировину (гірчичне масло й екстракти є цінними компонентами ліків від застуди.